Senaste artiklarna

Amazon Prime

Amazon Prime ger gratis frakt lite snabbare än vanligt på de flesta artiklar. Dessutom får du tillgång till ett antal serier och filmer.

Prisgaranti på byggvaror

Många butiker har en prisgaranti på sina varor. Dvs. som alltid kan få en vara till det lägsta priset. Se hur du bäst kan använda detta för att spara pengar.

Privatlån eller delade betalningar kan löna sig för renoveringar

Det har aldrig varit lättare att få finansiering för privata inköp. Banker som driver rovlån med dolda avgifter drar ofta nytta av detta, men i vissa fall kan det löna sig för konsumenten att använda finansiering. Speciellt om du renoverar innan du säljer eller innan du får en värdering från en mäklare kan finansiering öppna möjligheter som du kanske inte trodde att du hade en plånbok för.

Kakel. Keramik eller porslin?

Kakel är en av de äldsta och mer mångsidiga golv- och väggbeklädnaderna. Du kan hitta kakel gjord av lera som har hållit hundratals år och även nya kakel produceras idag. Det finns två olika typer av lerkakel som de flesta använder i sina hem, keramik och porslin. Trots att båda är konstgjorda och skapade av lera, är de väldigt olika material i utseende, hållbarhet och hur de skapas. Vi beskriver skillnaderna mellan de två nedan så att du kan fatta ett bättre beslut om vad du ska använda i ditt nästa projekt.

Taktegel eller takshingel

Taket är den viktigaste delen av hemmets exteriör. Det är det som skyddar ditt hem och dina tillhörigheter från elementen, samtidigt som det ökar dess utseende och trottoarkant. Ett välskött tak säger mycket om ett hem och hjälper till att förhindra många problem, såsom vattenskador, mögel och mögel inomhus. Två av de mest använda materialen för tak är kakel och shingel . Båda ger ett attraktivt, hållbart tak som täcker och skyddar ditt hem. Men de ser ut och är gjorda på mycket olika sätt. Vi beskriver skillnaderna mellan de två nedan så att du kan fatta ett mer informerat beslut om vilken som passar ditt hem.

Hämta i butik

Det er ikke alltid man kan gå inn i butikker for å kjøpe varer nå om dagen. Derfor har flere butikker nå hämta i butik. Man kan spare tid ved å handle på denne måten. Det gjør det også lettere å bare bestille varene levert hjem når man først må legge varene i kurven på nettet uansett.